Αρχική Σελίδα

SBS BIOTECH CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα SBS BIOTECH CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
η σκόνη σας πραγματικά καλή, αδελφός, διατάζει πάλι σύντομα

—— James

Η τέλεια σκόνη, οι πελάτες μου όπως τόσο μεγάλο μέρος, βοηθά πραγματικά την επιχείρησή μου Κλάρα

—— John

Όλα είναι φανταστικά. Έχετε την καλύτερη συσκευασία εγώ έχετε εξετάσει πάντα! Υπό τον όρο ότι η σκόνη είναι πολύ καλή, είμαι πολύ ευτυχής να συνεργαστώ με σας!

—— Mike

——

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  SBS βιολογικό απασχολεί πάνω από 2000 άτομα που στοχεύουν στον εξοπλισμό των μονάδων παραγωγής με τις τεχνολογίες εξεχουσών θέσεων. Βελτιώνουμε συνεχώς την παραγωγικότητά μας, χρησιμοποίηση υψηλή - ποιοτικά προϊόντα για να διατηρήσουμε τις απαιτήσεις της αγοράς.
  Η προηγμένη τεχνολογία και η πείρα στον τομέα της στερεάς κατάστασης χημείας επιτρέπουν σε μας για να παρέχουν τις προσαρμοσμένες προδιαγραφές της διανομής μεγέθους μορίων, του φαινόμενου ειδικού βάρους, των σχετικών ουσιών, της εμφάνισης και περισσότεροι μέσω του σχεδίου διαδικασίας. Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή των στεροειδών και των ορμονών, έχουμε ολόκληρη τη γραμμή παραγωγής που αρχίζει από 16DPA, 8DM και 4AD.
  Οι νέες περιοχές κατασκευής πρόκειται κάτω από την κατασκευή σε σχέση με τα πρότυπα CGMP και του ISO καθώς επίσης και τις απαιτήσεις από τις ιδιαίτερα ρυθμισμένες αγορές προκειμένου να επιτευχθεί η μελλοντική στρατηγική μεταφορά των προϊόντων και του διεθνούς προγράμματος συνεργασίας με τις κορυφαίες φαρμακευτικές επιχειρήσεις.

   

  SBS BIOTECH CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • OEM / ODM

  Το εργοστάσιό μας έχει πλήρη Q.A. & ένα Q.C.system. Είμαστε κύριοι των εξουσιοδοτημένων συνόλων ανάλυσης των οργάνων με υψηλό 

  αποδοτικότητα και υψηλή ευαισθησία, όπως το HPLC, η ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometer για να αναλύσει και να ελέγξει 

  προϊόντα.

   

  SBS BIOTECH CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  Η ομάδα Ε&Α είναι δομημένη σε τρία τμήματα, ειδικεμένος στους τομείς του ερευνητικού εργαστηρίου, των πειραματικών εγκαταστάσεων, και της ποιοτικής έρευνας. Για τις συγκεκριμένα μελέτες/τα προγράμματα, συνεργαζόμαστε συνήθως με τα πιό σχετικά τοπικά πανεπιστήμια

  και η γνωστή έρευνα Organizations.Chemists από τα ερευνητικά εργαστήρια και πειραματικές εγκαταστάσεις θα συνεργαστεί ενεργά και πολύ κατά τη διάρκεια της μεταφοράς διαδικασίας. Το Shuangbojie έχει 450 τεχνικά άτομα στην έρευνα και την ανάπτυξη που είναι μια βαθιά επένδυση για να παραγάγει μια σταθερή ροή του API. 

   

  SBS BIOTECH CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
SBS BIOTECH CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Alex

Τηλ.:: 86-18171373082

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)